VOOR BIJZONDERE & ORIGINELE
KERSTPAKKETTEN OP MAAT

PERSOONLIJK EN OP MAAT

Ze zijn er veel…websites waar u vooraf samengestelde kerstpakketten kunt bestellen.
Grote bedrijven zijn hier het hele jaar bezig met het samenstellen van kerstpakketten en relatie geschenken.
Het traditionele kerstpakket wordt weer steeds populairder maar wij doen het dan net even anders.
In overleg met ons het pakket samenstellen en de inhoud bepalen vraagt misschien iets meer van uw tijd en aandacht maar is uiteindelijk wel een extra waardering naar uw medewerkers en/of relatie.
De extra aandacht die wij besteden aan het samenstellen en uiteraard aan de feestelijke verpakking van uw pakketten zult u zeker terug zien in de waardering van de ontvanger.
Wij vinden het belangrijk om rijkelijk gevulde pakketten samen te stellen met heerlijke en bruikbare kwaliteitsproducten.
Wij stellen een uniek kerstpakket samen waar zowel de ontvanger als u blij van wordt.
In onze showroom horen wij graag wat uw wensen zijn. Om de samenstelling van het kerstpakket de aandacht te geven die het verdient, maken wij graag een afspraak om u een keuze te laten maken uit ons ruime assortiment geschenkproducten en heerlijkheden.
Het bezorgen doen wij zelf, alle pakketten worden met veel zorg op de afgesproken locatie afgeleverd en neergezet op de door u aangewezen plaats. U hoeft er niets meer aan te doen, ze staan klaar om feestelijk te overhandigen aan uw medewerkers en/of relaties.
Wij maken graag een afspraak, u bent van harte welkom, ook in de avonduren.